Facials

Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen worden afgestemd op de huidbehoefte en huidconditie. Met uw wensen komen we samen tot de ideale op maat gemaakte behandeling met de juiste producten van Ik Skin Perfection. 

 

 

IK SKIN TREATMENT €59,00

Kennis maken met IK SKIN PERFECTION. Uitgebreid advies over de behandelmogelijkheden en de producten die geschikt zijn voor uw huidtype. 

 

 

 

RESET  €89,00

Bij de behandeling ontvang je een resetbox en een fullsize 24H creme

De RESET Skincare box bevat:

- SILK+ Milde reiniging

- SCRUB+ 3-in-1 lysing, peeling en scrub in één

- HYALURON+ Hydraterend serum

- DOUBLE+ Kalmerend en voedend gezichtsmasker 

- 24H crème afgestemd op jouw huidtype

 

 

Basic €59,00

Een snelle en verzorgde behandeling? Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd en verzorgd. Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling van zorg en aandacht.

 

 

Complete €69,00

Bij deze behandeling is een combinatie gemaakt van ontspanning en aandacht voor de huid. Een huidverbeterende behandeling waarbij u volledig tot rust komt en ontspanning zal ervaren.

 

 

DeLuxe €79,00             

Ontspanning staat centraal tijdens deze de luxe behandeling. De huid voelt weer zijdezacht aan, met extra toevoeging een extra diepte reiniging. Ultieme ontstressende behandeling waarbij u geniet van effectieve huidverbetering.

 

 

 

 

Power Treatment

Peelsystem; Fruitzuren hebben een intensieve huidverbeterende diepte werking waarmee verschillende huidproblemen aangepakt kunnen worden. Oppervlakkige rimpels, acne littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid wordt zichtbaar steviger, egaler en gladder. 

Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een milde, intensieve of zeer intensieve peeling gecreëerd aangepast op jouw huid.

  

Power Treatment 60 minuten €59,00

 

Power Treatment 75 minuten €69,00

 

 

 

 

SKIN & ACNE behandelingen

Remt de talg productie af, vermindert de verdikking van de bovenste huidlaag waardoor de poriën minder snel verstoppen. Desinfecteert, vermindert en remt de ontsteking af. Stimuleert de doorbloeding en cel vernieuwing waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt. Verkleint het risico op littekenvorming.

 

Pumpkin program €59,00

Het pumpkin program is geschikt voor actieve acne.

 

Organic Peel Program €59,00

Geschikt voor acne littekens. 

 

 

 

*Bij alle gezichtsbehandelingen zit het epileren/harsen van de wenkbrauwen inbegrepen.