Welke behandeling past het beste bij jou? 

Kies jij voor een ontspannen gezichtsbehandeling of huidverbetering? In de sfeervolle salon kun je in een luxe en ontspannen sfeer genieten van verschillende behandelingen. Geen enkele huid is hetzelfde en door de wisseling van de seizoenen heeft je huid ook steeds behoefte aan andere voedingstoffen. Iedere gezichtsbehandeling wordt afgestemd op wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Zo halen we het optimale uit iedere behandeling. Daarom wordt er bij  het eerste bezoek een intake gesprek gehouden zodat de behandelingen en producten specifiek op de huid wensen worden afgestemd. 

 

Behandelingen en producten met groene cosmeceuticals 

Gelukkig wordt de oorsprong van cosmetica steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten welke ingrediënten verwerkt zijn in cosmeticaproducten en wat deze doen met de huid. Bij veel cosmeticagebruikers is het helaas nauwelijks bekend dat veel verzorgende producten ’belastende’ en ‘irriterende’ stoffen bevatten, die slecht zijn voor de huid en mogelijk zelfs voor onze gezondheid. Transparantie, veiligheid en eerlijkheid over producten staat bij IK Skin Perfection centraal. Maar wat onderscheidt IK Skin Perfection van reguliere cosmetica?

 

Groene cosmeceuticals – Pure power voor je huid

IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter.

Door de hoge dosering werkstoffen zorgen wij voor een intensieve huidverbetering. Ook worden verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rosacea en pigmentaties, dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, verminderen huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit!

 

 

Boost €45,00

Reiniging van de huid, epileren/waxen van de wenkbrauwen, masker, serum en een dag of nacht verzorging.

 

 

IK SKIN TREATMENT €55,00

Een kennis making met de producten van IK SKIN PERFECTION doormiddel van verzorgde behandeling en uitgebreid advies over de behandelmogelijkheden en de producten die geschikt zijn voor jouw huidtype. 

 

 

RESET behandeling €79,00

Bij de reset behandeling ontvang je een resetbox en een fullsize 24H creme

De RESET Skincare box bevat:

- SILK+ Milde reiniging

- SCRUB+ 3-in-1 lysing, peeling en scrub in één

- HYALURON+ Hydraterend serum

- DOUBLE+ Kalmerend en voedend gezichtsmasker 

- 24H crème afgestemd op jouw huidtype

 

  

Basic €59,00

Een korte verzorgde behandeling met de producten van Ik Skin Perfection afgestemd op de huid. Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd en verzorgd. Een compacte en doelgerichte huid verbeterende behandeling. Reiniging van de huid, scrub/lysing, epileren/waxen wenkbrauwen, masker, serum, oog crème, dag of nacht verzorging.

 

 

Complete €69,00

Bij deze behandeling is een combinatie gemaakt van ontspanning en aandacht voor de huid. Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en ontspanning zal ervaren met als toevoeging een reset massage. Reiniging van de huid, scrub/lysing, epileren/waxen wenkbrauwen, gezichtsmassage, masker, serum, oog crème, dag of nacht verzorging.

 

 

DeLuxe €79,00             

Ontspanning staat centraal tijdens deze de luxe behandeling. De huid voelt weer zijdezacht aan, met extra toevoeging een extra diepte reiniging en een healthy reset massage. Reiniging van de huid, scrub/lysing, epileren/waxen wenkbrauwen, gezichtsmassage, masker, serum, oog crème, dag of nacht verzorging.

 

 

Power treatment peel program

Peelsystem; Fruitzuren hebben een intensieve huidverbeterende diepte werking waarmee verschillende huidproblemen aangepakt kunnen worden. Oppervlakkige rimpels, acne littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid wordt zichtbaar steviger, egaler en gladder. 

Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een milde, intensieve of zeer intensieve peeling gecreëerd aangepast op jouw huid.

  

Power treatment peel program 60 minuten €59,00

Power Treatment peel program 75 minuten €69,00

 

 

Skin & Redness 60 minuten €59,00

Deze behandeling is geschikt voor de couprose of rosacea huid. Biedt direct vermindering van roodheid, werkt kalmerend, biedt verlichting bij irritatie, werkt weerstandverhogend en herstelt het vochtgehalte.

 

 

SKIN & ACNE behandelingen

Remt de talg productie af, vermindert de verdikking van de bovenste huidlaag waardoor de poriën minder snel verstoppen. Desinfecteert, vermindert en remt de ontsteking af. Stimuleert de doorbloeding en cel vernieuwing waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt. Verkleint het risico op littekenvorming. 

 

Pumpkin program €59,00

Het pumpkin program is geschikt voor actieve acne.

 

Organic Peel Program €59,00

Het Organic Peel Program is geschikt voor acne littekens. 

 

Skin & Acne kuur van 3 behandelingen: €160,-

Skin & Acne kuur van 5 behandelingen: €280,-

Om optimaal resultaat te behalen is zowel de Pumpin als de Organic Peel Program is te boeken in kuur verband.

 

Bio Peel € 69,00

De Bio Peel is een kruiden peeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen.  Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.  

 

Bio Peel kuur van 3 behandelingen: €195,-

Bio Peel kuur van 5 behandelingen: €330,-

Om optimaal resultaat te behalen is de Bio Peel  te boeken in kuur verband. (1x per 1 a 2 weken)

 

Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met egale teint. Om huidproblemen te verbeteren is het advies om meerdere behandelingen in een kuur verband toe te passen om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen.

 

Wanneer is de Bio Peel geschikt?

- Onzuivere of onrustige huid

- Acne littekens

- Rimpelvorming

- Grove poriën, veel huid-reliëf

- Verslapping van de huid

- Doffe/vale huid

- Hyperpigmentatie

- Zon schade