Wil je graag een verzorgde uitstraling met mooie wenkbrauwen? Of wil je niet langer iedere ochtend je wenkbrauwen bij tekenen? Dit is mogelijk dankzij de semi permanente make-up powder brows. Bij Ombré Powder Brows techniek worden de wenkbrauwen volledig gepigmenteerd met een PMU apparaat en wegwerp cartridges. Hiermee creëer je de Ombré Powder Brows. 1,5 tot 3 jaar zichtbaar resultaat de nabehandeling is na 6 tot 10 weken. 

 

 

Waarom semi permanente make-up?

 

- Nooit meer uitgelopen make-up

- Geen last van make-up allergieën

- Altijd symmetrische mooie wenkbrauwen

- Bespaar veel tijd 

- Bespaar veel geld op dure cosmetica producten

 

 

 

 

 

 

Voor de behandeling

Voor de behandeling vindt er een intake gesprek plaats. In dit gesprek stemmen we de kleur en de vorm van de wenkbrauwen af. 

 

 

 

Na de behandeling

Na de behandeling is een goede verzorging van de wenkbrauwen belangrijk. We vragen je dan ook de nazorginstructies op te volgen. De nazorginstructies worden besproken en ontvangt u direct na de behandeling.

 

 

 

 

Na zorg informatie semi permamente make-up (omre powder brows)

-        Vanaf de volgende dag na de behandeling dienen de wenkbrauwen ingevet te worden met vaseline of bepanthen. Dit blijft u doen tot dat de kortsjes er af zijn.

-        Het is belangrijk dat u de korstjes die zich ontwikkelen laat zitten, u mag er niet aan krabben of de korstjes er af trekken.

-        Het is belangrijk dat u niet rechtstreeks de zon in gaat met uw wenkbrauwen, u kunt met zonnig weer wel buiten lopen.

-        Als u de zon in gaat is het belangrijk om gebruik te maken van een UV-factor voor uw permanente make-up, het liefst met een factor 50.

-        De eerste 10 dagen na de behandeling mag u niet in de sauna, het zwembad of onder de zonnebank. Gaat u naar de schoonheidsspecialiste geef dan aan dat u permanent make-up heeft, dit ivm de zuren in producten welke door de schoonheidsspecialiste kan gebruikt worden. Mocht u een peeling krijgen dan is het belangrijk om het gebied van de permanente make-up wordt vermeden.

 

 

 

Nieuwe behandeling wenkbrauwen

-        De eerste week na de behandeling zullen de wenkbrauwen donkerder worden, dit komt door de korstjes die zich op de wenkbrauwen vormen.

-        Het is belangrijk om de korstjes die zich vormen te laten zitten en er niet aan te krabben.

-        In de tweede week na de behandeling lijkt het alsof uw wenkbrauwen weinig pigment gepakt heeft, dit komt omdat het pigment nog diep in de huidlaag bevindt. Dit moet nog naar boven komen.

-        Drie weken na de behandeling is het eindresultaat zichtbaar. De nabehandeling kan pas vanaf 6 weken plaatsvinden, dit in verband met het litteken herstel. Het is daarom niet mogelijk om eerder dan 6 weken een nabehandeling te laten uitvoeren.

 

 

 

Nabehandeling/bijwerken wenkbrauwen

-        Na het bijwerken van uw wenkbrauwen zullen deze de eerste dagen weer wat donkerder worden door de vorming van korstjes. Ook hierbij is het resultaat na 3 weken pas zichtbaar.

-        Bij de nabehandeling kunnen de wenkbrauwen nog aangepast worden naar wens, mocht de semi permanente make-up ergens niet goed hebben gepakt.

 

 

 

Genezingsproces

1-7 dagen              Littekenvorming

7-15 dagen           De kleur intentsiteit wordt minder

15-30 dagen        De kleur intensiteit wordt duidelijker

 

Vanaf 6 weken    Het pigment wordt voor de tweede maal aangebracht (nabehandeling)

 

 

 

Voor het maken van een afspraak voor Omré Powder brows geldt een aanbetaling van €50,-, als de betaling is voldaan staat je afspraak definitief. De aanbetaling wordt verrekend met het totaal bedrag op de afspraak in de salon.