De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder die zacht en flexibel blijft en daardoor geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Je ziet geen aanhechting omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. De haartjes hebben een C of D krul, waardoor je wimpers mooi gekruld zijn. Er word een natuurlijk effect gecreeerd.

One-by-one 
Bij deze techniek worden de extensions haartje voor haartje geplaatst. Dus er wordt een extension op een eigen wimperhaar geplaatst. De lengte, dikte en de krul kan zelf bepaald worden. Voor een natuurlijke oogopslag. Het zetten van de one by one techniek neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Volume lashes 2D-6D 
Met deze techniek worden er meerdere extensions op een eigen wimperhaar geplaatst. Deze zijn dunner en zachter dan bij de one by one techniek. Geschikt voor dames die van nature niet zo veel eigen wimperhaartjes hebben. Deze techniek is ook geschikt wanneer je extra volume wil. Doordat de wimperextensions ultra dun en van licht gewicht zijn, lopen uw eigen wimperhaartjes geen risico! Uw eigen wimperhaartjes (mits professioneel geplaatst) worden dus NIET beschadigd. De lengte, en de krul kan zelf bepaald worden. Het zetten van de volume laches techniek neemt ongeveer 2 uur in beslag.